Mettler Toledo är ledande inom vågservice till processindustrin

Världens största tillverkare av vägningssystem, Mettler Toledo har även mer än 50 procent av företagen inom svensk processindustri som kunder inom vågservice. I en kartläggning av 300 företag uppger 55,6 procent att de har avtal med dem. Den näst mest anlitade leverantören är Flintab med 16,2 procent av marknaden.

Processindustrin är en het målgrupp för vågleverantörerna då 91 procent av företagen inom målgruppen har någon typ av våg eller vågsystem i sin produktion. Andelen företag som har avtal för vågservice har ökat från 62 procent 2012 till 74 procent under den senaste mätningen under september 2014.

Diagrammet visar endast de leverantörer som har 2 procent eller mer av marknaden inom vågservice. Om du önskar en komplett statistikrapport är du välkommen att kontakta projektledare Per Brahn. Övriga kontaktuppgifter till oss finner du via vår hemsida www.publikator.seAndelen företag som har avtal för vågservice har ökat från 62 procent 2012 till 74 procent under den senaste mätningen under september 2014.
91 procent av företagen inom processindustri har någon typ av våg eller vågsystem i sin produktion.
Målgrupp: Svensk processindustri
Intervjuad person: Produktionsansvarig


Fler nyheter

Svenska verkstäder byter ut Visma

Under de senaste 2 åren har Visma stadigt ökat sina marknadsandelar inom svensk verkstadsindustri. Publikators senaste rapport visar att de har tappat kunder under 2015 medan Jeeves och Microsoft växer inom segmentet.
Läs mer